Kaartverkoop voor de Nations League Volleybaldames van start

Kaartverkoop voor de Nations League Volleybaldames van start

De Volleyball Nations League komt weer naar Nederland. De Volleybaldames spelen van 19 tot en met 21 mei in Omnisport Apeldoorn tegen achtereenvolgens Belgiƫ, Duitsland en Rusland. Het internationale seizoen start in Nederland, daar moet je bij zijn! Koop nu je kaarten en support de Nederlandse vrouwen naar de overwinning.

Over ruim 100 dagen is het zover, dan start de nieuwe editie van de Volleyball Nations League (VNL). De beste zestien landen van de wereld strijden in vijf toernooirondes voor een plek bij de Final 6. De eerste week van competitie doet de VNL Nederland aan. 

Met het wegvallen van de Olympische Spelen is de VNL het grote toernooi voor de Volleybaldames dit jaar. Zij kunnen daarbij alle steun gebruiken. Op dinsdag de 19e is BelgiĆ« de eerste tegenstander, een dag later gevolgd met een wedstrijd tegen Duitsland. Op Hemelvaartsdag (21 mei) sluit het Nederlands team af tegen Rusland. 

Bekijk snel het volledige speelschema en bepaal bij welke wedstrijd je wil zijn. Of bestel snel voor alle wedstrijden, dan zijn de Volleybaldames verzekerd van jouw support. 

Koop nu je tickets!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×