Sinds 2013 werken de Nevobo en Mizuno naar grote tevredenheid samen en levert het Japanse sportconcern schoenen, kniebeschermers en sokken aan alle nationale zaalvolleybalteams. Begin dit jaar hebben Mizuno en de Nevobo hun partnership nog verder uitgebreid en spelen de Nederlandse internationals nu ook in tenues (teamwear) van Mizuno.

Naast het sponsoren van de Nationale selecties vindt Mizuno het ook belangrijk dat spelers het beste advies krijgen over de producten. Om iedere speler te voorzien van de juiste schoen verzorgt Mizuno passessies, waarbij advies op maat gegeven wordt door de Mizuno specialisten. Zij komen met de gehele collectie langs op locatie en bieden spelers de mogelijkheid om meerdere modellen te passen en deze direct te testen. Tijdens de passessie kunnen de spelers vragen stellen en feedback geven op de schoenen. Het doel is dat uiteindelijk elke international een geschikte schoen heeft waar hij of zij optimaal mee kan presteren.

Onderstaande video is een sfeerimpressie van de passessie op Papendal voor de Volleybaldames en de Lange mannen. Beide selecties leven nu toe naar de Wereldkampioenschappen.

Live

19.30 uur: Nederland - Duitsland (oefeninterland)

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×