Deze zomer zijn de TeamNL Volleybaldames en Lange Mannen in het nieuw gestoken. In het nieuwe tenue is verbinding het centrale thema.

Sportief en maatschappelijk goud
Het nieuwe Mizuno shirt is er net als voorgaande jaren in drie kleuren: oranje, blauw en wit. De shirts bevatten een samenspel van cirkels die niet alleen een knipoog naar de olympische ringen zijn, maar ook verbinden tussen presteren op en buiten het veld uitbeelden. Dit sluit aan op de strategie van de Nevobo, die samen met de volleybalclubs en vele andere partners aan sportief en maatschappelijk goud werken.

Waar ‘sportief goud’ verwijst naar plezier en prestaties binnen en buiten de lijnen, van recreant tot olympiër, betreft maatschappelijk goud de bijdrage die volleybal levert aan diverse maatschappelijke thema’s.

Clubnamen op shirt
Wat het nieuwe TeamNL-shirt verder uniek maakt, is de prominente plek die verschillende volleybalverenigingen door het hele land hebben gekregen op de zijkant van het shirt, wat de onlosmakelijke band tussen topsport en breedtesport benadrukt.

De TeamNL Volleybaldames en TeamNL Lange Mannen zullen de aankomende twee seizoenen in dit shirt spelen. 

Foto: Mizuno

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn