Eredivisie

Nu ook livescores en statistieken op platform Eredivisie!

Vanaf vandaag is de website voor de Eredivisie uitgebreid met twee nieuwe functionaliteiten. Op het platform vind je nu zowel de livescores als uitgebreide statistieken van alle Eredivisiewedstrijden.

Livescores

Via het blok 'Livescores' kun je nu live het verloop van de Eredivisiewedstrijden volgen. Op de homepage van de Eredivisie verschijnt, zodra een wedstrijd begint, tevens een update over de livescores.

Statistieken

Ook de statistieken van de Eredivisie zijn nu geïntegreerd op de website. Onder meer alle informatie die voorheen te vinden was op volleybalstatistieken.nl vind je nu via het blok 'Statistieken'. Per team en per individuele speler zijn de statistieken beschikbaar.

Zo is te zien welke spelers de meeste punten hebben gescoord. Op dit moment zijn dat bij de dames Carmen Oude Luttikhuis van Team Eurosped (121) en Nico Manenschijn van Draisma Dynamo (147).

Qua scoringspercentage voeren Romy Hietbrink (Coolen-Alterno) en Twan Wiltenburg (Seesing Personeel Orion) de ranglijsten aan.

Ook zijn de statistieken beschikbaar voor onder andere services, passes, aanvallen en blocks.

Statistieken per wedstrijd

Het is ook mogelijk de statistieken per wedstrijd te raadplegen. Deze vind je door in de competitiemodule op het tabblad ‘statistieken’ te klikken. 

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×