Na twee play-off wedstrijden is de stand tussen Friso Sneek en Booleans/VV Utrecht gelijk. Welk damesteam neemt zaterdagavond een 2-1 voorsprong in de strijd om het landskampioenschap? Bij de heren kan zondagmiddag de beslissing al vallen: Draisma Dynamo is nog één overwinning verwijderd van de landstitel.

Zaterdag 29 april, 20.00 u Friso Sneek - Booleans/VV Utrecht
Nadat Booleans/VV Utrecht vorige week het tweede duel in de strijd om het landskampioenschap met 3-1 van Friso Sneek won, is de stand bij de dames weer in balans. Zaterdagavond is het thuisvoordeel voor de volleybalsters van Sneek, die twee weken geleden in de Sneker Sporthal nog in drie sets afrekenden met Utrecht. Kan de ploeg opnieuw profiteren van het spelen op eigen terrein of is het Utrecht dat dit weekend de 2-1 voorsprong pakt?

Tickets voor de wedstrijd zijn hier te bestellen. Je kunt de wedstrijd ook volgen via de livestream op nos.nl.

Zondag 30 april, 13.15 u Active Living Orion - Draisma Dynamo
Active Living Orion moet dit weekend alles uit de kast halen om nog kans te kunnen maken op het landskampioenschap. Draisma Dynamo won de eerste twee wedstrijden in de finalereeks met 3-0 en kan zondag de landstitel prolongeren in Doetinchem. Het team van Dirk Sparidans kwam vorige week een aantal keer dicht bij setwinst, maar kon het in de slotfase steeds niet afmaken. Dynamo speelt zondag voor de derde opeenvolgende landstitel en de vijftiende in totaal. Wanneer Orion de wedstrijd wint, spelen de teams op zondag 7 mei het vierde duel in Apeldoorn.

Wil je de wedstrijd bijwonen? Bestel dan nu je tickets via de website van Orion of via de QR-code in onderstaande afbeelding. Het duel is ook live te volgen op nos.nl. Ook op televisie is de wedstrijd rechtstreeks te zien op NPO 1 bij Studio Sport Live.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn