Het NK Jeugd Beachvolleybal vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli in Zuilen (Utrecht), Kromme Rijn (Utrecht) en Bilthoven. Lees snel verder en schrijf je in voor het te laat is!

Drie speellocaties voor het NK Jeugd Beach
Ook in 2022 zal het NK Jeugd Beachvolleybal helaas niet op het magische Scheveningse strand plaatsvinden. Dit heeft te maken met het niet verkrijgen van de benodigde vergunningen. De alternatieve strandlocatie die in eerste instantie geregeld was, blijkt helaas niet aan de voorwaarden te voldoen.

Maar wees niet getreurd! Dit jaar wordt er gestreden op drie prachtige locaties. Twee daarvan bevinden zich in de prachtige stad Utrecht (Zuilen en Kromme Rijn) én voor de andere prachtlocatie reizen we af naar de topaccommodatie van Irene Beach Bilthoven.

Wij streven er naar om in 2023 weer gewoon op het Scheveningse strand het NK Jeugd te organiseren!

Dé categorieën
Samen met je beachmaatje neem je het op tegen de andere talentvolle beachvolleyballers in jouw leeftijdscategorie! Je kunt je inschrijven voor de categorieën: <21 jaar, <19 jaar, <17 jaar, <15 jaar of <13 jaar, uiteraard afhankelijk van je leeftijd. Ga jij de uitdaging aan?

Let op: minder beschikbare plekken per categorie
Waar normaal gesproken 64 plekken beschikbaar zijn per categorie op het NK Jeugd Beachvolleybal, zijn er dit jaar waarschijnlijk slechts 32 plekken per categorie. Het definitieve aantal beschikbare plekken zal afhangen van het aantal inschrijvingen per categorie.

Aantal speeldagen
In principe spelen alle categorieën beide dagen, maar bij 16 teams of minder zal het NK op één toernooidag gespeeld worden. In de week voorafgaand aan het NK zullen wij hierover communiceren op volleybal.nl. In dit bericht informeren we jou ook waar welke categorie speelt én op welke dagen. Ook als er meerdere plekken beschikbaar komen, zullen we hierover communiceren.

Er dienen minimaal 8 teams ingeschreven te zijn per categorie om het NK door te laten gaan.

Toelating op basis van rankingpunten
Indien jij je inschrijft voor het NK Beachvolleybal Jeugd, maar deze blijkt vol te zitten, dan bestaat de mogelijkheid dat je alsnog wordt toegelaten. De indeling vindt namelijk plaats op basis van behaalde punten op de ranking. Kortom, het wordt tijd om nog snel punten te verzamelen bij de Nationale Beach Competitie!

Bereid je goed voor: Hoog niveau gegarandeerd
Dat er in Nederland veel beachtalent zoals jij rondloopt, is wel te zien tijdens het NK Jeugd Beachvolleybal. Vele beachtoppers die deelnemen aan dit NK, spelen gedurende het seizoen namelijk ook in Nationale Beach Competitie waar op derde divisie- tot en met Eredivisieniveau wordt gespeeld. Tijd om je dus goed voor te bereiden!

Tijd om je in te schrijven!
Schrijf je nu in het voor het NK Jeugd Beachvolleybal op zaterdag 9 en zondag 10 juli via onderstaande button. Tot snel!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn