Toernooigegevens

Naam
NK Jeugd Beachvolleybal
Datum
Za 09 juli 2022 - Zo 10 juli 2022
Toelichting

Drie speellocaties voor het NK Jeugd Beach
Ook in 2022 zal het NK Jeugd Beachvolleybal helaas niet op het magische Scheveningse strand plaatsvinden. Dit heeft te maken met het niet verkrijgen van de benodigde vergunningen. De alternatieve strandlocatie die wij geregeld hadden blijkt helaas niet aan de voorwaarden te voldoen.

Maar wees niet getreurd! Dit jaar wordt er gestreden op drie prachtige locaties. Twee daarvan bevinden zich in de prachtige stad Utrecht (Zuilen en Kromme Rijn) én voor de andere prachtlocatie reizen we af naar de topaccommodatie van Irene Beach Bilthoven.

Wij streven er naar om in 2023 weer gewoon op het Scheveningse strand het NK Jeugd te organiseren!

Aantal speeldagen

In principe spelen alle categorieën beide dagen, maar bij 16 teams of minder zal het NK op één toernooidag gespeeld worden. Op de donderdag voorafgaand aan het NK zullen wij hierover rechtstreeks met de ingeschreven spelers(sters) communiceren. In dit bericht informeren we jou ook waar welke categorie speelt én op welke dagen.

Er dienen minimaal 8 teams ingeschreven te zijn per categorie om het NK door te laten gaan.

Toelating op basis van rankingpunten
Indien jij je inschrijft voor het NK Beachvolleybal Jeugd, maar deze blijkt vol te zitten, dan bestaat de mogelijkheid dat je alsnog wordt toegelaten. De indeling vindt namelijk plaats op basis van behaalde punten op de ranking. Kortom, het wordt tijd om nog snel punten te verzamelen bij de Nationale Beach Competitie!

Locatiegegevens

Adres
Tweelingen 142
3271 WZ Bilthoven
Routeomschrijving