Oranje Pre Jeugd Jongens

Selectietraining jongens Pré Jeugd Oranje 2003-2004

Op vrijdag 17 november krijgen jonge talentvolle volleyballers (jongens) de kans om selectie te doen voor de nieuwe lichting Pré Jeugd Oranje. Deze open selectieronde op Papendal is bedoeld voor talenten die (nog) niet bij een RTC trainen.

Naast de Regionale Talent Centra (RTC’s) en reguliere volleybalscholen zijn de talentcoaches op Papendal ook zeer nieuwsgierig of er bij verenigingen nog andere talenten spelen die nog niet in beeld zijn voor de nationale jeugdselecties. Voor deze jongens organiseert de Nevobo één selectiemoment op Sportcentrum Papendal.

Ben je een talentvolle speler en zou je in aanmerking willen komen voor Pré Jeugd Oranje? Dan is dit je kans om je op te geven!

De selectietraining op vrijdag 17 november vindt plaats in de Arnhemhal op Nationaal Sportcentrum Papendal (Papendallaan 3, Arnhem) van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De selectietraining is alleen bedoeld voor jongens uit de geboortejaren 2003 en 2004 die verder:

- Sterk gemotiveerd zijn
- Lang zijn of worden is een plus
- Willen deelnemen aan de selecties en voor Oranje willen spelen
- Volleybal spelen op hoog niveau leuk en uitdagend vinden

Opgeven voor de selectietraining dient te gebeuren voor 10 november via deze link. Het aanmeldingsformulier mag ook worden ingevuld door ouders. Alle gegevens op het formulier dienen te worden ingevuld. In de week voor aanvang van de training ontvangen de jongens een persoonlijke uitnodiging met daarin de exacte details.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×