Succesvol weekend voor Kadijk Beach teams

Succesvol weekend voor Kadijk Beach teams

Ook de teams van de Kadijk Beach University boekten mooie internationale successen dit weekend. Emi van Driel en Raisa Schoon veroverden op de FIVB World Tour in Boedapest het brons en Mexime van Driel en Iris Reinders deden mee aan de Spaanse beachvolleybaltour. Op de Tarragona International Open wonnen ze goud.

Emi van Driel en Raisa Schoon kwamen weer in actie op de World Tour, nu op het 1-ster toernooi in Boedapest. Ze maakten veel indruk door in de poulefase twee keer met 2-0 te winnen en ook de kwartfinale werd overtuigend gewonnen met 2-0 tegen de Slovenen Lovsin en Lovsin.

In de halve finale stonden de dames van de Kadijk Beach University (KBU) tegenover het Russische team Mastikova/Tsyganova. Dat leverde een mooie, spannende wedstrijd op die nipt met 19-21 en 19-21 verloren werd door de Nederlandse dames.

De strijd om brons in Boedapest ging tussen de KBU-speelsters en Kirwan en MacDonald uit Nieuw-Zeeland. Het leverde een mooie, overtuigende overwinning op voor Van Driel en Schoon met 21-14 en 21-15. Een mooie overwinning en weer een World Tour-medaille voor de KBU-dames. Brons op het 1-ster toernooi in Hongarije.

Goud in Spanje

Een ander team van de Kadijk Beach University kwam dit weekend in actie in Spanje. Mexime van Driel en Iris Reinders deden mee aan de Tarragona International Open, een toernooi van de Spaanse beachtour. Van Driel en Reinders beleefden een topweekend en sloten af met de titel. Ze speelden sterk en pakten het goud in Spanje. 

Van Driel Reinders Spanje Winst

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×