De Supercup wordt op zaterdag 3 en zondag 4 oktober gespeeld in de Van der Knaaphal in Ede. De Supercup wordt dit jaar eenmalig volgens het Final Four format gespeeld. Lees verder om het programma te zien voor dit openingsweekend van de Eredivisie!

De Supercup gaat normaliter tussen de bekerwinnaar en de landskampioen van het afgelopen seizoen. Omdat de competitie vanwege het coronavirus voortijdig moest worden beëindigd, werden er afgelopen seizoen echter geen teams landskampioen. Naast bekerwinnaars Amysoft Lycurgus (heren) en Sliedrecht Sport (dames), mogen de beste drie teams uit de kampioenspoule meedoen aan het Supercup Final Four toernooi.

In de Final Four worden de halve finales gespeeld op zaterdag 3 oktober. De bekerwinnaar geniet een voordeel, deze wordt in de halve finale gekoppeld aan de nummer 4 van de kampioenspoule.

Een week na de Supercup staan de eerste competitiewedstrijden op het programma. I.v.m. de coronamaatregelen worden er geen reguliere tickets verkocht voor de Supercupwedstrijden.

De wedstrijden in Ede worden via livestream uitgezonden op de kanalen van volleybal.nl

Programma dames:

Datum Tijd Wedstrijd
Za. 03-10 12:00 Apollo 8 - Eurosped
Za. 03-10 14:30 Sliedrecht Sport - VC Sneek
Zo. 04-10 13:00 Damesfinale

Programma heren:

Datum Tijd Wedstrijd
Za. 03-10 17:30 Amysoft Lycurgus - Sliedrecht Sport
Za. 03-10 20:00 Draisma Dynamo - Active Living Orion
Zo. 04-10 16:00 Herenfinale
Foto: Rudy Biekart

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn