De ticketverkoop voor het EK Beachvolleybal 2024 is gestart. Vanaf nu kun jij jouw stoeltje in een van de drie speelsteden (Arnhem, Apeldoorn & Den Haag) veiligstellen. Sla snel toe en wees verzekerd van de beste plaatsen!

Daags na de Spelen
Het CEV EK Beachvolleybal 2024 wordt gehouden van dinsdag 13 t/m zondag 18 augustus. Het is de vierde keer dat Nederland de organisatie van het EK Beachvolleybal voor zijn rekening neemt. Het ideale moment om onze wereldtoppers in het zand van dichtbij in actie te zien. Een paar dagen nadat ze zich in Parijs (hopelijk) naar een olympische medaille hebben geslagen.

Speelsteden
Het CEV EK Beachvolleybal 2024 wordt gehouden in: Arnhem, Apeldoorn & Den Haag. Drie steden die sport ademen. Sinds het eerste EK Beachvolleybal in Nederland (2006) was Den Haag iedere editie speelstad. In 2012 en 2018 werd in Den Haag zelfs twee keer Nederlands EK-goud veroverd.

Dit jaar is Sportstrand Scheveningen het decor van de EK-finales. Naast Den Haag zal worden gespeeld op de Markt in Arnhem en op het Marktplein in Apeldoorn. Op die laatste locatie werd in 2015 (WK) en 2018 (EK) ook al gestreden om mondiale beachmedailles.

Speelschema & prijzen
Het exacte speelschema wordt op een later tijdstip bekendgemaakt, maar in de ticketshop kan je wel alvast zien waar en wanneer er Nederlandse duo’s in actie komen. De prijzen variëren van € 12,50 (ochtendsessie) tot € 30,- (finales). Daarnaast zijn speciale kids tickets (4 t/m 12 jaar) beschikbaar die in combinatie met een regulier ticket kunnen worden besteld.

In Arnhem worden naast de reguliere tickets ook balkontickets en skyboxarrangementen aangeboden. Kijk voor alle prijzen en tijden in de ticketshop.

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn