In de doordeweekse speelronde van de Eredivisie Heren maakten alle topploegen hun favorietenrol waar en daarmee blijft het spannend aan de top. Talentteam Papendal wist een grote sprong in de onderste helft van de ranglijst te maken: de ploeg stijgt drie plekken na hun een 3-2 overwinning op VoCASA.

Simplex SSS trapte de doordeweekse speelronde gisteravond af met een 3-1 overwinning op Sliedrecht Sport. De ploeg heroverde daarmee de koppositie, maar werd vanavond weer van de troon gestoten door Numidia VC Limax. De Limburgers wonnen in vier sets van VCN en staan met nog één wedstrijd te gaan bovenaan de ranglijst. Simplex SSS heeft één punt minder, maar heeft nog wel twee wedstrijden in het vooruitzicht.

Ook Draisma Dynamo, Samen Lycurgus en Active Living Orion blijven aangehaakt bij de top na overwinningen op respectievelijk Prima Donna Kaas Huizen, RECO ZVH en Taurus. Talentteam Papendal revancheerde zich vanavond door met 3-2 te winnen van VOCASA. Doordat de andere teams uit de onderste helft van de ranglijst hun duels verloren, stijgt het talententeam van Arnold van Ree van de elfde naar de achtste plek.

Uitslagen

230201 Uitslagen heren
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn