Eredivisie

Volledige ontknoping Eredivisie live op volleybal.nl

Alle wedstrijden van de komende play-offs in de strijd om het landskampioenschap kun je gratis live volgen op volleybal.nl. De wedstrijden van zowel de heren als de dames worden met professionele livestreams uitgezonden.

Komende zondag is de eerste play-offwedstrijd live via ons platform te volgen. Om 14.00 trappen Abiant Lycurgus en Seesing Personeel Orion in Groningen de play-offs bij de mannen af. Deze wedstrijd is, voorzien van professioneel commentaar, live te bekijken. Na de wedstrijden volgt van iedere wedstrijd tevens een samenvatting op volleybal.nl. Alle beelden vind je op www.volleybal.nl/video 

Voorbode nieuwe seizoen

De live video’s tijdens de play-offs zijn niet alleen een waardevolle manier om deze wedstrijden de exposure te bieden die ze verdienen. De video’s zijn tevens een test, met diverse camerasystemen, richting het nieuwe seizoen, waarvoor de Nevobo, partner Eyecons en vele Eredivisieteams de ambitie hebben om álle wedstrijden live in beeld te brengen. De verwachting is dat deze wedstrijden zowel gratis als via abonnementsvorm worden aangeboden.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×