Jouw weekend start je natuurlijk weer met de nieuwe Volleybytes! Vandaag kijken we nog even terug naar de Bekerfinale van afgelopen maandag, lees je over een geslaagde grap en ontdek je alles over de finale van de Volleybaldirect Open. Wil je weten wie de winnaars zijn? Lees dan snel verder!

1 april
Afgelopen maandag was het natuurlijk 1 april, dé dag om een leuke grap uit te halen. Stefan Boermans, speler van BeachTeamNL, deelde dat er tijdens het CEV EK Beachvolleybal 2024 op oranje zand gespeeld gaat worden. Dit was natuurlijk een grapje! Trapte jij erin?

The American Dream
Xander Bomert, speler van Jong Oranje, gaat volgend seizoen spelen in Amerika! De diagonaal verruilt Talentteam Papendal voor het Amerikaanse Charleston. Succes Xander!

Terugblik op de Bekerfinale
Op maandag 1 april was het tijd voor de Bekerfinales Volleybal 2024 in Maaspoort Den Bosch. Het was een prachtige dag met twee spannende finales. Wij genieten nog even na met deze toffe aftermovie!

Nederlandse jeugdkampioenen!
Afgelopen weekend stonden de finales van de Volleybaldirect Open op het programma. Een spannende dag voor veel teams die zich wisten de plaatsen voor de laatste ronde. Wij feliciteren alle winnaars van het NOJK!

We want you!
Het EK Beachvolleybal van heel dichtbij meemaken? Wij zijn op zoek naar artsen die vrijwillig een dag willen meehelpen! Extra leuk: op deze manier draag je ook een steentje bij aan de Bas van de Goor Foundation. Meer info? Check de video en meld je hier aan.

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn