Het jaar is bijna voorbij! Nog een nachtje slapen en dan vieren we alweer oudejaarsdag! Niet alleen de feestdagen worden gevierd, maar deze week werden er ook drie verjaardagen gevierd! Wat is er nog meer gebeurd deze week? Lees snel verder om daarachter te komen!

Hiep hiep hoera!
2022 is bijna voorbij, maar de verjaardagen zijn nog niet over! Eline Timmerman viert vandaag haar 24ste verjaardag. Ze is niet de enige die deze week kaarsjes mocht uitblazen, ook trainer Jeffrey Scharbaai (Team Eurosped) en speler Denny van Berkum (vcn) vierden ook hun verjaardag!

Recap friday!

Een week geleden speelde Booleans/VV Utrecht de Supercup na een spannende wedstrijd tegen Sliedrecht Sport. Voor het eerst in de geschiedenis ging de beker mee naar Utrecht, bekijk hieronder een recap van de wedstrijd. ⬇️

Nog maar een paar wedstrijden!
Het Future-toernooi, dat deze week plaatsvindt in Den Haag, is bijna klaar! Er zijn nog drie Nederlandse duo’s in de race en vandaag zijn de finales, kijk jij al mee met de livestream?

Huis kwijt?
Een nieuw land, een nieuw huis en heel veel nieuwe wegen. Wat als je je huis niet meer kan terugvinden na een training? Laura Dijkema weet er alles van!

Beast mode
In je eentje bijna anderhalve set aan punten scoren, onze eigen Nimir Abdel Aziz deed dat! Met een hoogte van 365 cm sloeg hij afgelopen seizoen de ballen door de grond!

Kings of the court
Het Nederlandse duo Ruben Penninga en Leon Luini kruipen vanuit de “underdog” positie naar een volwaardige tegenstander! 11-14 januari speelt het duo de finales in Doha, Qatar. Stay tuned voor alle updates!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn