De Eredivisie zit erop en de Nederlandse teams zijn ondertussen begonnen met hun Road To Paris 2024. Deze week lees je in de Volleybytes alles over een huldiging, krijg je een kijkje achter de schermen en ontdek je alles over de nieuwste transfers. Lees snel verder!

Gehuldigd
Afgelopen weekend werd de kersverse landskampioen Friso Sneek gehuldigd in Sneek. Dat ziet eruit als een geslaagde dag! 

Last dance
Robin de Kruijf, oud-international van de TeamNL Volleybaldames, heeft haar laatste volleybalwedstrijd gespeeld. Vanaf nu gaat ze genieten van een nieuw avontuur buiten het volleybal. Bedankt voor alles, Robin!

Kijkje achter de schermen
Benieuwd hoe het in Turkije gaat met de TeamNL Volleybaldames? Kirsten Knip en Elles Dambrink nemen jullie mee in deze leuke vlog! 

Samen sterk! 
Afgelopen weken kon er bij veel clubs een donatie worden gedaan voor de voedselbank. Bij VCV Veenendaal hebben ze alle donaties bij de voedselbank gebracht, goed bezig! 

Big transfers!
Het clubseizoen is voorbij, tijd voor transfers dus! Afgelopen week werd o.a. bekend dat Sil Meijs, spelverdeler van de TeamNL Lange Mannen, komend seizoen de overstap maakt naar de Italiaanse competitie en gaat spelen bij Modena Volley. Daarnaast verhuizen ook Kim Klein Lankhorst, Vera Mulder en Tessa Polder van ploeg.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn