De zaaltrainingen zijn in volle gang, dus kunnen we weer volop genieten van volleybal! Zo zagen we onder andere een positie switch, een dringende vraag op Instagram en bijzondere oefeningen tijdens een training. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat is jouw favoriete smaak?
Laura Dijkema maakte dit seizoen een switch van Italië naar Rusland. Afgelopen dinsdagavond ging ze Live op Instagram met Helden Magazine. Hier vertelde ze onder andere over haar nieuwe club, maar kijkers konden ook vragen stellen. Robert Andringa greep dan ook zijn kans om een dringende vraag te stellen…

Toernooischema

Beachen op hetzelfde veld als de wereldtop?
Heb je er altijd al van gedroomd om op hetzelfde veld te spelen als de wereldtop? Volleytours regelt een exclusieve clinic op het center court van King of the Court. Zie jij jezelf al schitteren op dit center court? Meld je dan hier aan.

Even uitrusten in je eigen skybox
Tja, na de clinic wil je misschien ook nog even zien hoe het echt moet! 😉 Goed nieuws: er zijn extra skyboxen voor het King of the Court toernooi beschikbaar gekomen! De internationale topteams zullen voor het eerst sinds maart weer tegen elkaar strijden, dus spektakel gegarandeerd. Koop hier je tickets!

The Pickle Hit
De (meeste) trainingen zijn weer in volle gang en dit levert leuke en nieuwe oefeningen op. Ben jij al bekend met de Pickle Hit?

Maret’s dream came true!
Onze internationals zijn ook al weer fanatiek aan het trainen. Zo konden we afgelopen week genieten van een prachtige set van Maret op teamgenoot Anthi Vasilantonaki. Gaan we hier te maken krijgen met een positie switch? 😉

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×