Het nieuwe zaalseizoen staat voor de deur! Veel internationals zijn weer begonnen met trainen in het buitenland, maar ook in Nederland worden de volleybalschoenen weer volop aangetrokken. Benieuwd naar wat er allemaal gebeurd is? Lees dan snel verder!

Carrièreswitch voor Tess Wester?
Tess Wester, keepster van het Nederlands Handbalteam, probeerde afgelopen week een nieuwe sport uit en speelde een potje beachvolleybal! Of de dames van BTN binnenkort een nieuwe collega mogen verwelkomen? Waarschijnlijk niet, maar de wereldkampioene had wel een leuke middag!

Waarschuwing: kans op (te) goede service
Grote kans dat ook jij komende weken weer begint met trainen, Kirsten Knip en Celeste Plak hebben alvast een goede tip voor je! In onderstaande video leggen ze uit hoe je (volgens de speelsters) het beste een float-service kan doen, ga jij het proberen?

Een goed begin is het halve werk
De mannen van Amysoft Lycurgus zijn begonnen met trainen, en hoe! Maandag stond er niet alleen een baltraining op het programma, maar werd het team ook fysiek getest en onderzocht. Check de video voor wat leuke beelden!

Laura is 'ready to go Loko'
Laura Dijkema verruilt komend seizoen Italië in voor een ploeg in Rusland! Afgelopen tijd moest ze wachten op haar visum, maar deze week was het zover: ze reisde af naar Kalingrad en kon beginnen met de trainingen.

Sanne zegt ja
Goed nieuws vanuit de beachvolleybalwereld, Sanne Keizer is getrouwd! Op 19 augustus gaf ze haar man Michiel van der Kuip het jawoord. Gefeliciteerd!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×