De tweede ronde van het WK Volleybal 2022 vindt plaats in Rotterdam Ahoy! Kom jij de Volleybaldames of één van de andere topteams aanmoedigen? Op deze pagina vind je alle handige informatie.

Eigen vervoer
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

Parkeren
Leuk dat we je mogen verwelkomen in Ahoy! Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor €15,00 per auto per dag. We verwachten gezellige drukte want er vinden meerdere evenementen plaats. Wil je tijdens je bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats met parkeergarantie voor €18,00. Na betaling print je dit parkeerticket of toon je het digitaal aan onze parkeerwachters. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. Bij uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning. Koop je parkeerticket hier.

Openbaar vervoer
Ahoy is ook goed bereikbaar me het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein.

Kluisjes
Voor uw persoonlijke eigendommen zijn er kluisjes aanwezig. Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen is niet toegestaan. We raden u aan deze niet mee te brengen.

Eten & drinken tijdens event
Tijdens het evenement kun je terecht voor een hapje en een drankje bij de catering outlets op de begane grond.

Eten & drinken voorafgaand of na event
Wil je voor of na het event samen genieten van een heerlijk diner of een lekker drankje met een hapje? Dat kan in Ahoy’s gloednieuwe Bar Restaurant Seventy One! Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant, in het hart van Ahoy. Met een divers aanbod aan eten & drinken en een mix van stijlen en smaken is er voor ieder wat wils. Dus de perfecte plek als je lekkere trek hebt of nog even na wil praten over het concert. Reserveer snel!

De openingstijden van Bar Restaurant Seventy One tijdens de eventdagen zijn als volgt:
5 oktober van 09:00 uur tot 20:00 uur
6 oktober van 09:00 uur tot 00:00 uur
7 oktober van 09:00 uur tot 18:00 uur

Let op! Voorafgaand aan je event wat eten en drinken? Goed plan! Sluit niet aan in de rij voor ticketcontrole maar neem de ingang naar Restaurant Seventy One. PIN ONLY!