Op deze pagina lees je alles over de bereikbaarheid van de venues!

Openbaar vervoer
De locaties van het WK Volleybal Vrouwen 2022 zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanwege beperkte parkeermogelijkheden rondom de locaties adviseren wij u dan ook om hier gebruik van te maken. Wij verwijzen u voor meer en recente reisinformatie naar de website en app www.9292ov.nl.

Parkeren
Bij en rondom de locaties zijn meerdere parkeermogelijkheden voor bezoekers. Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Reserveer nu alvast je parkeerticket online via de button hieronder.

Wegwerkzaamheden Arnhem
Graag brengen we je op de hoogte van de wegwerkzaamheden in Arnhem en omgeving. Tijdens de weekenden van 24-25 september en 1-2 oktober is vanaf de vrijdagavond 20:00 uur tot de daaropvolgende maandagochtend 05:30 uur de A50 van Beekbergen tot Arnhem afgesloten. De reistijd is ongeveer 30 minuten langer.

In verband met de aanleg van stadsverwarming is de Weerdjesstraat van zaterdagavond 1 oktober 19:00 uur tot maandag 3 oktober 06:00 uur afgesloten. Volg de omleiding via de Nelson Mandelabrug. Let op, dit kan alleen vanuit noordelijke richting. Vanuit de richting GelreDome is de Nelson Mandelabrug niet te gebruiken.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×