Beachvolleybaltoernooi NK Senioren

Inschrijven

Toernooigegevens

Naam
NK Senioren
Datum
Vr 23 augustus 2019 - Zo 25 augustus 2019
Toelichting

Indeling

De concept indeling is maandagmiddag gepubliceerd. Bij de dames zijn Danique Timmermans / Julie Kee ingedeeld omdat zij in 2019 kampioen geworden zijn bij het Nationaal Kampioenschap Jeugd Beach onder 21 jaar. 

Zoals gebruikelijk zal de definitieve indeling donderdagmiddag na 15.00 uur gepubliceerd worden. 

Concept wedstrijdschema

Het concept wedstrijdschema is gepubliceerd.

Het definitieve wedstrijdschema wordt vrijdagochtend 23 augustus vastgesteld tijdens de Preliminary Inquiry en zal zo spoedig mogelijk daarna gepubliceerd worden.   

Programma 

Op vrijdag 23 augustus starten 24 teams die in de lijst van ingedeelde teams op plaats 9 en lager staan*. In acht poules van drie teams speelt ieder team 2 poulewedstrijden. De nummers 1 en 2 van iedere poule spelen vervolgens een plaatsingswedstrijd. De 8 winnaars van deze plaatsingswedstrijden plaatsen zich voor zaterdag. 

De teams op plaats 1 t/m 8 spelen niet op vrijdag, zij starten op zaterdag*. Verspreid over zaterdag en zondag zal een Double Elimination (DE16) schema worden gehanteerd.

Vrijdag 23 augustus: poulefase

9.30u-10.00u: Preliminary Inquiry, verplichting voor beide spe(e)l(st)ers om vóór aanvang Technical Meeting de inschrijflijst te tekenen

10.00u: Technical Meeting, verplichte aanwezigheid, vaststellen deelname en wedstrijdschema vrijdag

11.00u: Aanvang poulewedstrijden

Zaterdag 24 augustus: DE16 t/m ronde III en loser=7

8.00u-8.30u: Preliminary Inquiry, verplichting voor beide spe(e)l(st)ers om vóór aanvang Technical Meeting de inschrijflijst te tekenen

8.30u: Technical Meeting, verplichte aanwezigheid, vaststellen deelname en wedstrijdschema zaterdag + zondag

9.30u: aanvang wedstrijden

Zondag 25 augustus: DE16, kwartfinale loser=5 t/m finale

9.30u: aanvang wedstrijden

13.00u (V) en 14.00u (M) kleine finale 3e/4e plaats

15.00u (V) en 16.00u (M) NK Finale 1e/2e plaats

Deelname

Deelname is alleen mogelijk voor spelers die zich op basis van de ranglijstpunten geplaats hebben voor het NK en in Nederland woonachtig zijn (conform de Nederlandse wet).

Verder dienen spelers geregistreerd te zijn als basis lid van de Nevobo.

Voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap worden teams uitgenodigd op basis van

de volgende criteria (in volgorde en uiteraard indien ingeschreven):

1. indien van toepassing: teams die een wildcard toegekend hebben gekregen voor het NK door Organisator of Promotor

Indien wordt gespeeld in dezelfde samenstelling:

2. teams die sinds het vorige Nederlands kampioenschap een Eredivisietoernooi hebben gewonnen en hebben deelgenomen aan minimaal drie toernooien in de Eredivisie of Topdivisie;
3. het team dat in 2019 kampioen is geworden bij het Nationale Kampioenschap Jeugd Beach onder 21 jaar;
4. de titelhouder van het voorgaande seizoen (NK 2018)

5. Hierna worden de teams toegevoegd op basis van de beste zes bij elkaar getelde resultaten (Rankingpunten) van de spelers van een team, behaald tijdens toernooien in binnen- en buitenland sinds het NK 2018, 26 augustus 2018.

*De definitieve deelnemerslijst zal worden vastgesteld tijdens de Technical Meeting, na de Preliminary Inquiry waar teams zich aanmelden door hun handtekening op de inschrijflijst te zetten. Op vrijdag kunnen ook de reserveteams (seeding 33 en lager) zich aanmelden: wanneer geplaatste teams niet aanwezig zijn worden de aanwezige en aangemelde reserveteams op volgorde van seeding geplaatst. Op zaterdag gelden de op vrijdag uitgeschakelde teams als reserveteams, hierbij wordt hetzelfde proces gevolgd wanneer er geplaatste teams niet aanwezig zijn.

Het wedstrijdschema zal worden vastgesteld tijdens de Technical Meeting, o.b.v. de vastgestelde deelnemerslijst. Na de Technical Meeting zal het wedstrijdschema gepubliceerd worden.

Wedstrijdkleding DELA NK Beachvolleybal

Wanneer je afgelopen seizoen in de Eredivisie gespeeld hebt, dan heb je per persoon 2 singlets/tops ontvangen. Deze dien je mee te nemen om in te spelen op het NK. Wanneer je nog niet in de Eredivisie gespeeld hebt dit jaar, dan krijgt elke deelnemers op vrijdag 1 singlets/tops. Als je de kruiswedstrijd haalt op vrijdagavond krijg je een 2e (andere kleur).

Het is verplicht om deze kleding te dragen vanaf het moment dat je het veld betreedt om de wedstrijden te spelen.

Eredivisie prijsuitreiking 

Zaterdag worden na het optreden van de Lawine Boys de prijzen voor beste teams aan de gehele Eredivisie uitgereikt. Traditiegetrouw zullen ook een aantal andere bijzondere prijzen uitgereikt worden. 

Locatiegegevens

Adres
Strandweg 2
2586 JK Scheveningen
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×