Beachvolleybaltoernooi Harderwijk

Inschrijven

Toernooigegevens

Naam
Harderwijk
Datum
Za 11 juli 2020
Toelichting

Door VVH wordt er dit jaar voor de derde keer ook een toernooi georganiseerd en wel op 11 juli, in onze eigen VVH Beach Arena! Dit jaar in Harderwijk gesponsord door Gert van Lunteren Assurantiën BV.

Onze locatie is ivm de richtlijnen omtrent COVID-19 iets aangepast. We hebben extra wasgelegenheden gemaakt om de handen te ontsmetten, buiten de velden dient nog steeds de 1,5 mtr maatregel. We zullen hier ook deze dag op toe zien, uiteraard.

De ruimte bij onze arena is beperkt, we zitten bijna VOL!!!! Nog 1 plekje bij de jongens onder 19......

Jezelf opgeven kan heel eenvoudig via www.zelfbeachen.nl.

INFORMATIE VOOR DEELNEMERS:

Wat zijn de faciliteiten op de VVH Beach Arena:

– Toilet en (af)wasgelegenheden.

– (warm) eten en drinken. Van een broodje met wat lekkers warm/koud, een blikje fris tot een lekker bakkie koffie of thee. Er is echter GEEN mogelijkheid tot PIN betalingen, dus graag contant geld mee daarvoor.

– EHBO is present.

 Hoe kom ik er:

– met de trein/bus: Vanaf het station is het ca 10 minuten lopen, voor het Nassau Veluwe College de Badweg op, dan loop je er tegen aan.

– met de auto/fiets: Vanaf Kok Experience, Hoofdweg 2 rechtsaf de Couperuslaan in. Dan aan het einde links. Dat is De Sypel(Achter het zwembad De Sypel!). na ca 300 mtr aan de linkerkant.

Nadere informatie voor deelnemers zal via een email vooraf aan het toernooi worden gegeven, indien nodig, mbt weersomstandigheden, andere invloeden van buiten, zoals mogelijke aanpassingen door het RIVM.

Locatiegegevens

Adres
de Sypel 2
3842 AE Harderwijk
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×