Toernooigegevens

Naam
Scheveningen 6
Datum
Za 15 augustus 2020 - Zo 16 augustus 2020
Toelichting

UPDATE coronavirus voor Belgische beachvolleyballers
Wegens het aangescherpte reisadvies mogen wij helaas géén deelnemers en bezoekers toelaten vanuit de provincie Antwerpen.

Zie nieuwsbericht.

Summer Beach Volleyball Circuit 2020 gaat door! Maar liefst 7 weekenden zijn wij deze zomer te vinden op het prachtige strand van Scheveningen bij het beachstadion en jij kunt erbij zijn! Zoek je beachmaatje, je volleybal en zonnebril en laat zien wat je kunt!

Om jullie veiligheid te waarborgen hebben we deze zomer minder velden ter beschikking en bieden we enkel 2 tegen 2-toernooien aan. Schrijf je dus snel in voor het te laat is!

Sluiting inschrijving SBVC
Schrijf jij je in voor vrijdag 15.00 uur voor het aanstaande toernooiweekend van het Summer Beach Volleyball Circuit? Dan ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin alle belangrijke informatie over de editie. Schrijf jij je in na vrijdag 15.00 uur voor aanvang van het toernooiweekend? Dan is het belangrijk om de benodigde informatie rondom de geldende coronamaatregelen op locatie goed door te nemen. Check hiervoor onze SBVC-coronapagina.

Inschrijven na 15.00 uur
In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid om je na 15.00 uur nog in te schrijven. De verruimde inschrijfmogelijkheid geldt enkel voor categorieën waar nog plekken beschikbaar zijn op de zondag. Voor de toernooien die plaatsvinden op de zaterdag sluit de inschrijving uiterlijk op vrijdag 15.00 uur en voor de toernooien op zondag sluit de inschrijving uiterlijk op zaterdag 19.00 uur.

Locatiegegevens

Adres
Strandweg 4
2586 JK Scheveningen
Routeomschrijving