Toernooigegevens

Naam
Haarlem
Datum
Za 02 juli 2022 - Zo 03 juli 2022
Toelichting

We vragen jullie aandacht voor onderstaande zaken, zodat we samen een sportieve en veilige toernooidag kunnen hebben! We wensen jullie alvast veel succes!

Tentjes

Naast ons beachvolleybalterrein is een groot grasveld. Op dit veld kun je een tentje opzetten. We verzoeken je om het veld te gebruiken wanneer je zelf niet hoeft te spelen, zodat het op en rond de velden niet te druk wordt.

Kleedkamers

Bavo Beach beschikt over 2 kleedkamers met warme douches. Om genoeg ruimte tot elkaar te kunnen houden mogen er max. 5 personen tegelijk in een kleedkamer zijn ivm de corona maatregelen.

Horeca

Onze horecavoorziening is dit jaar uitgebreid. We hebben gedurende de dag van alles beschikbaar voor iedereen die zin heeft om iets te eten of drinken.

Prijsuitreiking

Na afloop van de finale van het topdivisie toernooi worden de prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 van elk toernooi.

Indeling derde divisie

Derde divisie teams worden ingedeeld op basis van datum/tijdstip inschrijving, dus niet op basis van het aantal rankingpunten. 

Bij teams die niet ingedeeld kunnen worden omdat het maximumaantal teams op de locatie is bereikt, wordt geprobeerd deze op een andere beachlocatie in te delen. Het streven is om alle ingeschreven teams ergens in te delen. 

Locatiegegevens

Adres
Henk van Turnhoutpad 1
2034JL Haarlem
Routeomschrijving
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×