Toernooigegevens

Naam
BetCity Eredivisie Beach Grand Slam Venlo
Datum
Za 10 juni 2023 - Zo 11 juni 2023
Toelichting

Teams in buitenland

In de mannen Eredivisie nemen Erik Nijland/Yannick Verberne deze week deel aan een internationaal beachvolleybaltoernooi. In de dames Eredivisie nemen Esther Cramer/Laura Overwater deze week deel aan een internationaal beachvolleybaltoernooi.

Beide teams hebben geen recht om gebruik te maken van de Instroomregeling.  Zie pagina 7 van de Leidraad Beachvolleybal Competitie.

De teams spelen donderdagmiddag hun kwalificatiewedstrijd(en) en weet uiterlijk op donderdagmiddag rond 18.00 uur of dat ze zich gekwalificeerd hebben voor het Hoofdtoernooi. Dit is na de deadline (donderdag 15.00 uur) van uitschrijving. 

Als de teams zich voor het hoofdtoernooi kwalificeren, dan komen ze niet terug naar Nederland. In dit geval zal seeding 1 uit de Topdivisie doorgeschoven worden naar de Eredivisie. De Topdivisie zal niet opgevuld worden, en dus met een bye gaan spelen. De bye komt te staan op seeding 8.

Het wedstrijdschema voor de Eredivisie zal in dit geval donderdagavond/vrijdagochtend aangepast worden met seeding 1 uit de Topdivisie die in de Eredivisie op seeding 12 (heren) en 11 (dames) komt te staan.

Locatiegegevens

Adres
Maaskade 23
5911 EW Venlo
Routeomschrijving