Toernooigegevens

Naam
NK Amateurs Summer BeachLife Circuit
Datum
Za 29 juli 2023 - Zo 30 juli 2023
Toelichting

NK Amateurs Summer BeachLife Circuit

aanmeldtijd: 09:30 (en NIET de vermelde tijd 09;00 uur in de informatiebrief)

Traditiegetrouw wordt een mooie beachvolleybalzomer afgesloten op het strand van Scheveningen. Van 28 t/m 30 juli strijden de beste beachvolleyballers van ons land daar voor de Nederlandse titel. Ook is er dit jaar een mooie titel te winnen voor de amateursporters: het Nederlands Kampioenschap Amateurs op 29 juli op het strand van Scheveningen.
 

Pal naast het stadion waar het reguliere Nederlands Kampioenschap wordt gehouden, zal het Nederlands Kampioenschap voor amateurs op zaterdag worden afgewerkt. Dit betekent dat iedereen binnen zijn/haar niveau de mogelijkheid heeft om Nederlands Kampioen te worden. Een unieke mogelijkheid om in jouw categorie naar huis te gaan met een Nederlandse titel op zak. Met alle denkbare categorieën is er voor ieder wat wils. Alle kampioenen worden dan op zondag, tijdens de finaledag van het reguliere NK, gehuldigd in het stadion.

Inschrijven voor dit Nederlands Kampioenschap amateurs kan via zelfbeachen.nl. Inschrijfgeld is normaliter 35 euro, maar deelnemers van dit NK amateurs krijgen vanwege een speciale kortingsactie 10 euro teruggestort. Op zondag wordt het Summer BeachLife Circuit gespeeld en geldt dezelfde kortingsactie. Alle teams kunnen, in goed onderling overleg, om 14.15 uur de finales van het NK Senioren bekijken. Na de finales is er voldoende tijd voor deelnemers aan het Summer BeachLife Circuit om hun toernooi uit te spelen.

Al sinds jaar en dag vervult de Nederlandse amateursport een belangrijke rol in de samenleving. Het draagt bij aan een gezonde en actieve levenstijl, bevordert sociale interactie en het heeft een positief effect op de mentale gezondheid. Daarnaast, zonder amateursport geen topsport. Het biedt een basis waar jonge atleten hun potentieel kunnen realiseren. Des te mooier om beide werelden samen te voegen in een weekend vol beachvolleybal. Op deze manier hopen we er één groot beachvolleybalfeest van te maken in het laatste weekend van juli.

 

Nationale Beach Competitie (NBC)

Teams in de 2e divisie en 3e divisie spelen hun gebruikelijke NBC-toernooien. 

Locatiegegevens

Adres
Strandweg 4
2586 JK Scheveningen
Routeomschrijving