Toernooigegevens

Naam
Purmerend
Datum
Zo 28 mei 2023
Toelichting

Beste deelnemers van het JBC in Purmerend,

 

Super leuk dat jullie meedoen met het JBC in Purmerend! Op zondag 28 mei zal het JBC toernooi plaatsvinden met veel deelnemers, bekijk daarom in deze mail goed hoe laat je je uiterlijk moet aanmelden bij de wedstrijdleiding en hoe laat je gaat beginnen. De wedstrijdschema's zullen te vinden zijn op zelfbeachen.nl en ook in de beachapp ‘Mijn Beachvolleybal’ van de Nevobo. 

Let op!: de onderstaande tijden zijn richtlijnen. Dit betekent dat wedstrijden kunnen uitlopen of eerder beginnen.

Toernooi tijden

<13 mix

Uiterlijk aanmelden:09:15                  

Begin toernooi:09:30

Richtlijn start finale:10:50

<15 dames

Uiterlijk aanmelden:09:15

Begin toernooi:09:30

Richtlijn start finale:13:50

<17 heren

Uiterlijk aanmelden:11:15

Begin toernooi:11:30

Richtlijn start finale:16:30

<17 dames

Uiterlijk aanmelden:14:15

Begin toernooi:14:30

Richtlijn start finale:16:30

Locatie

Onze velden zijn te vinden op het adres Heemstee 65, 1446HC te Purmerend. Er zijn parkeerplaatsen naast het terrein. Mochten deze vol zijn is het ook mogelijk om gratis te parkeren bij de BasicFit/Monkey Town om de hoek. Om ons terrein op te komen loop je via het fietspad richting de beachvelden, de grote ingang is namelijk van de korfbal vereniging. Op onze locatie kun je gebruik maken van kleedkamers met douches en wc's. Bij onze blokhut kun je wat te eten en drinken bestellen; van koffie en bier tot fris en tosti’s. Er kan zowel met pin als contant geld worden betaald. Wij hebben zelf een aantal stoelen maar verwachten drukte, iedereen is daarom vrij om zelf stoelen mee te nemen! 

 

Social media

Op de dag worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Daarna wordt er op dezelfde dag nog een kort verslag geschreven en geplaatst op onze Instagram en Facebook (kijk voor eerdere verslagen alvast op onze accounts!). Wil je niet gefotografeerd of gefilmd worden? Laat het ons via de mail weten of vertel het ons wanneer je je aanmeldt op de dag zelf. Dan zorgen wij dat je niet in beeld wordt gebracht! Je zal het verslag van jouw toernooi op onze Instagram: beachvolley_de_where en onze Facebook: Beachvolley de Where terugvinden!

 

Wij hebben er heel veel zin in,

 

Tot zondag!

Locatiegegevens

Adres
Heemstee 65
1446HC Purmerend
Routeomschrijving