12 dec.

Indoor Beach Competitie (divisie niveau)

Zondag 12 december 10:00 - 19:00 Den Haag
Van september tot en met april is er in Lindobeach de Indoor Beach Competitie voor senioren Het is een open competitie, je hoeft niet te trainen bij Beach Life of lid te zijn van de Nevobo om mee te kunnen doen. Je kunt alle toernooien meedoen, maar deelname staat ook open voor spelers en teams die een enkele keer of pas later in de competitie een toernooi mee willen doen. Ook kan je met wisselende teamsamenstellingen meedoen.

Deelnemende teams worden ingedeeld op basis van behaalde rankingspunten en kunnen promoveren en degraderen, dus je speelt altijd tegen teams van vergelijkbaar niveau! Deze competitie is inclusief een ranking. Dat wil zeggen dat je bij het spelen van een toernooi punten verdient. Hoe meer je speelt hoe meer punten je verdient en dus hoger op de ranking komt te staan.

Er zijn 2 competities:

1e, 2e en 3e divisie en voor het niveau hoog, midden en laag.
Heb je genoeg punten dan kan je meedoen met de divisie competitie. Is dit nog iets te hoog voor je dan kan je meedoen met de hoog, midden of laag competitie.


Hoe werkt het:
Er kunnen maximaal 12 teams per toernooi aan de competitie meedoen. 4 teams per veld. Er wordt 2 sets per wedstrijd gespeeld dus het kan gelijk worden.

De opzet is zo dat je wordt ingedeeld op een van de 3 velden, veld 1 is het hoogste niveau, veld 2 het middelste en veld 3 het laagste niveau. Win je die poule dan promoveer je een veld omhoog. Wordt je laatste dan degradeer je.

Het volgende toernooi speel je dus op een hoger of lager veld.

Win je de poule hoog, dan mag je meedoen bij 3e divisie.

In het toernooireglement bevat ook alle informatie over de opzet, hoe de ranking werkt, en de promotie- en degradatieregeling.

Doordat je de ranking online kan volgen, kan je ook zien deze winter kans maakt op de wintertitel!

Maar je kan niet alleen de winter titel pakken maar ook je speelniveau op peil houden natuurlijk, zodat je de zomercompetitie op het strand fit kan beginnen.

Indoor
Senioren

Organisator: Lindobeach
Meer info
Kosten: € 40,00

Indoor Beach Accomodatie Lindobeach

Lindoduin 36
2583 BG
Den Haag

Contact

Team Lindobeach
E: info@lindobeach.nl
T: +31703558838

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×