De mannen van Active Living Orion plaatsten zich eenvoudig voor de finale van de Nationale Beker. ComputerPlan VCN werd vanavond met 3-0 verslagen. Morgen spelen Amysoft Lycurgus en Numidia TopVolleybal Limburg om de andere finaleplek.

Geen verrassing in de eerste halve finale van de Nationale Beker bij de mannen. ComputerPlan VCN, de ploeg die momenteel voorlaatste staat in de Eredivise, kon het de huidige koploper geen moment moeilijk maken. Active Living Orion begon sterk aan de wedstrijd en nam al snel een ruime voorsprong. Met 25-17 sleepten ze de eerste set binnen. De ploeg uit Cappelle aan den IJssel kwam even dichtbij in de tweede set (15-14), maar dankzij een paar puntenreeksen van de Doetinchemmers was ook de tweede set voor de thuisploeg. De derde en laatste set was snel gespeeld. Active Living Orion had 10 wedstrijdpunten, waarvan de eerste direct verzilverd werd door Jasper Diefenbach.

Kijk hieronder de halve finale tussen Active Living Orion en ComputerPlan VCN terug:

In de finale op maandag 18 april treft Active Living Orion in Ede titelhouder Amysoft Lycurgus of Numidia Topvolleybal Limburg. Morgen spelen de twee teams om 20:00 uur in Groningen om het tweede finaleticket. Je kan de wedstrijd volgen via de livestream op deze pagina

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn