Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen staan in de finale van het Elite 16-toernooi in Hamburg. In de halve finale versloegen ze de Duitse Ehlers/Wickers in twee sets. Stefan Boermans en Matthew Immers bereikten de finale niet, zij verloren de halve finale van Bryl/Bartosz uit Polen.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen rekenden in halve finale van het Elite 16-toernooi in Hamburg af met Nils Ehlers en Clemens Wickler uit Duitsland. De Nederlanders domineerden aanvallend én blokkerend en wonnen het duel in twee sets (21-16 en 21-18). Daarmee bemachtigden ze voor de tweede keer dit seizoen een plekje in de finale van een Elite 16-toernooi. In maart behaalden ze een zilveren medaille in Rosarito, morgen doen ze wederom een gooi naar het goud. Om 15.00 uur spelen ze de finale tegen de Poolse Michael Bryl en Bartosz Losiak; in de halve finale versloegen ze Stefan Boermans en Matthew Immers met 2-0 (20-22 en 17-21).

Hamburg Brouwer Meeuwsen naar finale 3
Hamburg Brouwer Meeuwsen naar finale 1
Hamburg Brouwer Meeuwsen naar finale 2
Immers Boermans Hamburg halve finale 2
Immers Boermans Hamburg halve finale
Immers Boermans Hamburg halve finale 1

Om 14.00 uur speelt Boermans/Immers om het brons tegen Ehlers/Wickler. Het Nederlandse duo speelt voor de eerste keer dit seizoen om een podiumplaats op het hoogste internationale niveau. Op het Elite 16-toernooi in Gstaad werd het duo negende. De wedstrijden om het goud en brons zijn live te volgen op Volleyballworld.tv en Viaplay.com.

Uitslagen halve finale
Boermans/Immers - Bryl/Bartosz 0-2 (20-22, 17-21)
Brouwer/Meeuwsen - Ehlers/Wickler 2-0 (21-16, 21-18)

Programma finaledag

Dag

Tijd

Teams

zo 14 aug.

14.00 u

Ehlers/Wickler (DUI) - Boermans/Immers

zo 14 aug.

15.00 u

Brouwer/Meeuwsen - Bryl/Bartosz (POL)

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×