Beachvolleybalteam Laura Bloem / Jolien Sinnema stopt

Beachvolleybalteam Laura Bloem / Jolien Sinnema stopt

Laura Bloem en Jolien Sinnema stoppen als duo binnen Beachvolleybal Team Nederland (BTN). Jolien Sinnema heeft de keuze gemaakt om voortijdig te stoppen met het olympische project, dat ze eind 2017 inzette met Laura Bloem.

Laura Bloem (29 jaar) en Jolien Sinnema (27 jaar) vormden sinds eind 2017 een team binnen BTN.

Reactie bondscoach Richard de Kogel:

“Ik, en mijn collega’s binnen Beachvolleybal Team Nederland, betreuren dat we het project om ons met het team Bloem / Sinnema te plaatsen voor de Olympische Spelen voortijdig moeten stoppen. We wisten van tevoren dat het doel uitdagend zou zijn, en dat maakt het extra zuur er nu mee te stoppen in plaats van er tot het laatste moment voor te vechten.”

Reactie Laura Bloem:

“Ik heb moeite met de beslissing van Jolien. We hadden een olympisch doel voor ogen en daar wilde ik voor blijven strijden, hoe lastig het traject ook zou zijn. Ik kan niets veranderen aan de keuze van Jolien, dus die heb ik te respecteren. Ik ga mij nu beraden op mijn toekomst in het beachvolleybal.”

Reactie Jolien Sinnema:

“Laura en ik hadden het doel om ons te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Tokio. De afgelopen tijd werd mijn geloof dat we dit doel zouden behalen steeds minder. Daardoor werd het voor mij steeds moeilijker om me er honderd procent voor in te zetten. Het zou niet eerlijk zijn richting Laura en het begeleidingsteam om er dan nog mee door te gaan.”

Sinnema Bloem 2018 Rh
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×