De Nevobo bestaat dit jaar 75 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom vindt op zaterdag 24 september in het centrum van Arnhem een groot volleybalfestijn plaats. Zo kun je er o.a. samen met je beachmaatjes meedoen met een (gratis) beachvolleybaltoernooi. Van jong tot oud en van laag tot hoog niveau: voor iedereen zit er wat bij! Ben je van de partij? Hieronder lees je alle informatie over het toernooi en hoe je jouw team inschrijft.

In het kader van 75 jaar Nevobo staat de binnenstad van Arnhem op 24 september volledig in het teken van, hoe kan het ook anders, volleybal! Zo wordt in het centrum een beachstadion opgebouwd waar de hele middag King of the Court beachvolleybaltoernooien gespeeld worden. Lukt het jou en je beachmaatje om het langst aan de King-kant staan? Ga de uitdaging aan en schrijf jullie team in!

De belangrijkste informatie over het beachtoernooi op een rijtje:

Datum, locatie en tijd
Het toernooi vindt dus op 24 september plaats in de binnenstad van Arnhem tussen 12.00 en 17.30 uur. Per klasse speel je een toernooi van ongeveer 1,5 uur. Afhankelijk van het aantal teams dat zich opgeeft, delen we de tijdsblokken in. Daar komen we op een later moment bij je op terug via de mail. Het is alvast verstandig om de hele middag in je agenda te blokken. Op de momenten dat je namelijk niet op het veld in actie komt, kun je meedoen aan de andere activiteiten rondom 75 jaar Nevobo. Verderop in dit artikel vind je een overzicht van dat programma.

Niveaus
Je kunt je opgeven voor onderstaande niveaus. Vind je het lastig om in te schatten voor welk niveau je je moet inschrijven? Ter vergelijking staan de indoorniveaus er ook bij vermeld.

Klasses

Indoorniveau

Hoog 2X2

1e, 2e en 3e divisie spelers

Midden 2X2

Promotieklasse, 1e en 2e klasse spelers

Laag 3X3

Startende en recreatieve volleyballers


King of the Court
Het toernooi wordt gespeeld volgens de regels van King of the Court. Daarbij gaat het erom dat je zoveel mogelijk punten scoort aan de King-zijde van het veld. Ben je nog niet bekend met de regels van King of the Court of heb je een opfrisser nodig? Bekijk dan de video hieronder waarin de spelregels worden uitgelegd

Gratis inschrijven
Deelname aan het beachtoernooi is gratis! Klik op de button hieronder om jouw team vandaag nog in te schrijven.

Programma 75 jaar Nevobo

  • Voor, na of tussen de wedstrijden door kun je deelnemen aan de andere festiviteiten van 75 jaar Nevobo. Het programma ziet er als volgt uit:
  • Je speelt je wedstrijden 's middags.
  • Vervolgens begint een mooie wandeling door de binnenstad van Arnhem van 2,3 kilometer. De tour leidt je langs meerdere highlights uit de geschiedenis van 75 jaar (top)volleybal.
  • Onderweg maak je een tussenstop bij de Trophy Tour en kun je jezelf vereeuwigen met de WK-beker.
  • Ook kom je tijdens je wandeling verschillende volleybalactiviteiten tegen. Die kun je benutten om je eigen skills naar een hoger niveau te tillen.
  • Misschien heb je het al voorbij zien komen: op de route door de Arnhemse binnenstad kom je meerdere streetpaintings tegen, met een link naar het WK! Een mooi moment voor een kleine fotoshoot met de kunstwerken.
  • Uiteraard zorgen we ervoor dat je energiepeil op orde blijft. Je krijgt een tegoedbon om bij diverse horecagelegenheden te besteden.
  • Aan het einde van de dag is het tijd om van het verleden over te schakelen naar spektakel in het heden. Vanaf 18.30 uur mag je alle wedstrijden van de avondsessie van het WK bijwonen!

Het programma voor deze avond ziet er zo uit:

18.30 uur Dominicaanse Republiek - Korea

19.30 uur USA - Kazachstan

20.30 uur Brazilië - Tsjechië

Ben je daarna nog niet verzadigd? Geen probleem, we trakteren alle deelnemers van 75 jaar Nevobo op 25% korting op een ticket voor Nederland-Kameroen op zondag 25 september om 16.00 uur. Hierbij geldt wel, vol=vol, dus wees er snel bij!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn