Een van de verrassingen van het kwalificatietoernooi van het NK Beach Indoor, Gianno Beij en Tim Hildebrand, wacht zaterdag in het hoofdtoernooi een tegenstander van wereldformaat. Het onbekende duo wist vandaag een plek af te dwingen voor het hoofdtoernooi en speelt daarin de eerste wedstrijd tegen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen.

Het beachvolleybal seizoen wordt weer op traditionele wijze geopend met het NK Beach Indoor in Aalsmeer. In The Beach werd vandaag het kwalificatietoernooi afgewerkt en daarin wisten zowel bekende duo's als nieuwe/onbekende teams zich te plaatsen voor de zaterdag.

Bij de heren vormden Gianno Beij en Tim Hildebrand de verrassing. Beij, die met RECO ZVH in de Eredivisie speelt, wonnen in de beslissende kruisfinale met 23-23 en 21-18 van Mika Prins en Sharif Gabriel. Gelukkig voor Beij hoeft zijn zaalclub morgen niet in actie te komen en kan hij vol aan de bak in Aalsmeer.

De andere teams die zich wisten te plaatsen zijn Sven de Koe en Cain van Hal, Mathijs Linders en Niek Schiphof, Tom Feldkamp en Erik Nijland, Bernard Heijting en Mick Toet en als laatste Eargenell Dearney de Cuba en Mitchel Daniel, die een wildcard kregen voor het NK Beach Indoor.

Dames

Ook bij de dames nieuwe namen die morgen in het hoofdtoernooi in actie komen en een aantal teams die al jaren meedoen. Larissa Masselink en Judith Boel, Daphne Katan en Fiona van Diepen, Hiske van Duinen en Esther Dijkstra, Anique Tavenier en Danique Timmermans, Sue Calligaris en Myrte Neijenhuis en Juliette van Duijnhoven en Floor Berden komen morgen weer in actie.

Bij de dames wordt het een interessant toernooi met veel nieuwe teams, ook bij Beachvolleybal Team Nederland zijn er andere koppels die 2020 met elkaar starten. Wie pakt de titel in The Beach? 

Het beloven zowel bij de vrouwen als bij de mannen mooie competitieve wedstrijden te worden, waarin daaromheen ook genoeg te beleven is met alle side events. Genoeg reden om een kijkje te nemen in het laatste weekend van de kerstvakantie.  

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×