Zaterdagavond is er een vol programma in de Eredivisie met een topper bij de mannen. Koploper Draisma Dynamo reist naar Barneveld voor het duel tegen Simplex SSS, de huidige nummer 3 op de ranglijst. Bij de dames onder andere een duel tussen twee teams die meedraaien in de bovenste regionen: Booleans/VV Utrecht en Draisma Dynamo.

Heren
Simplex SSS begon de competitie met een verliespartij tegen Numidia VC Limax, maar won de zeven duels die daarop volgden. Dankzij deze indrukwekkende overwinningsreeks staat de ploeg momenteel derde met 19 punten. Zaterdagavond neemt Simplex SSS het thuis op tegen Draisma Dynamo, de huidige koploper van de Eredivisie. Tegen VoCASA moest de Apeldoornse ploeg afgelopen weekend voor de eerste keer dit seizoen verlies incasseren.

RECO ZVH heeft na acht speelrondes nog geen winstpartij achter zijn naam staan en neemt het zaterdag op tegen Active Living Orion. Ook Talentteam Papendal, dat tot nu toe één wedstrijd won, treft een lastige tegenstander. Voor eigen publiek nemen ze het op tegen de huidige nummer 2 op de ranglijst: Numidia VC Limax.

Programma

221118 programma heren

Dames
Bij de dames zorgde Voltena vorige week voor een grote verrassing door Friso Sneek in vier sets te verslaan. De ploeg uit Nieuwendijk reist dit weekend naar Borne voor het duel tegen topploeg Apollo 8. Kan het team opnieuw voor een verrassing zorgen? Friso Sneek hoopt zich na de nederlaag te herpakken in de thuiswedstrijd tegen Eurosped.

In Utrecht staat het duel op het programma tussen Booleans/VV Utrecht en Draisma Dynamo, twee teams die meedraaien in de top van de Eredivisie. Qua verliespunten staan Booleans/VV Utrecht en Draisma Dynamo er momenteel zelfs het beste voor in de Eredivisie.

Sliedrecht Sport ontvangt Visser Assen/Sudosa-Desto en VC Zwolle Topvolleybal speelt tegen Peelpush.

Programma

221118 programma dames

Livestreams
Volg de wedstrijd live op de kanalen van volleybal.nl, via het programma van de mannen en vrouwen kom je bij de streams uit.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×