Het nieuwe volleybalseizoen in de zaal staat voor de deur en de mannen van de Eredivisie pakken het grootser aan dan ooit. Het urban stadion in Rotterdam staat op 12 september volledig in het teken van het nieuwe seizoen. Het evenement betreft een avondvullend programma met o.a. de ‘Rotterdam Rumble’, een derby tussen de Rotterdamse teams ZVH Volleybal en Sliedrecht Sport. Ook nemen een aantal BetCity Eredivisie teams het tegen elkaar op in het populaire King of the Court format.

Feestelijke start van het seizoen, begin van een traditie
De Eredivisieclubs zetten samen de schouders onder dit nieuwe initiatief om zo jaarlijks het seizoen groots te beginnen. Een mooie kans voor fans om de teams aan het werk te zien, nieuwe spelers te ontmoeten en vooruit te blikken op het nieuwe volleybaljaar. Met de ‘Rotterdam Rumble’ is er direct een spannende wedstrijd om de eer van de Rotterdamse regio en de King of the Court Challenge biedt de kans om in een spectaculaire omgeving de Eredivisieteams aan het werk te zien!

Urban stadion, spectaculaire omgeving
De BetCity Eredivisie Volleybal seizoen opener wordt gehouden op het Henegouwerplein in de iconische Skybox Arena, ook bekend van andere gave sportevenementen middenin grote steden. Het stadion biedt garantie voor een geweldige sfeer, met het gehele publiek enorm dicht op het veld. Sportliefhebbers kennen het stadion-format van o.a. het Jaarbeursplein in Utrecht en internationaal in steden als Miami, Hamburg en later dit jaar Doha.

Gratis toegankelijk voor fans
Om samen met supporters het seizoen te starten én nieuwe fans kennis te laten maken met de vernieuwde competitie is het evenement gratis toegankelijk.

  • BetCity Eredivisie Volleybal EVENT
  • 12 september 2023
  • Henegouwerplein @ Rotterdam
  • Deuren open vanaf 18u
  • Toegang: gratis
Bet City Eredivisie Volleybal King of the Court Save the date 1080x1350px v3 1

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn