Ondanks drie wedstrijdpunten in de derde set, was het niet Apollo 8, maar Booleans/VV Utrecht die vanavond het laatste ticket voor de bekerfinale bemachtigde. Met 3-2 schakelde de ploeg uit Utrecht de huidige titelhouder uit.

Na twee gewonnen sets (27-25, 25-20) en een 12-6 voorsprong in de derde set, was de finaleplek voor Apollo 8 vanavond binnen handbereik. Booleans/VV Utrecht knokte zich echter terug in de wedstrijd en speelde maar liefst drie matchpunten weg. In extra punten (29-27) werd de set uiteindelijk beslist in het voordeel van de thuisploeg.

Het lukte Apollo 8 niet om zich te herstellen in de vierde set. De ploeg uit Utrecht had hun zaakjes daarentegen goed op orde en sleepte de set binnen met 25-14. In de beslissende vijfde set was het tot 10-10 spannend, maar in de slotfase bleek Booleans/VV Utrecht te sterk. De thuisploeg verzilverde hun eerste wedstrijdpunt en speelt op maandag 18 april de bekerfinale tegen Sliedrecht Sport. De ploeg plaatste zich gisteren voor de bekerfinale door Djopzz Regio Zwolle Volleybal met 3-1 te verslaan.

Kijk hieronder de halve finale tussen Booleans/VV Utrecht en Apollo 8 terug:

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×