Brecht Piersma en Wies Bekhuis staan voor de tweede week op rij in de kleine finale van een Future-toernooi van de Beach Pro Tour. In het Poolse Myslowice verloor het Nederlandse duo de halve met 2-0 van Polen. Om 13.00 uur staan ze in de kleine finale tegenover de Chinese J. J. Zeng/Wang X. X.

Brecht Piersma en Wies Bekhuis begonnen het toernooi op vrijdag in de poulefase, waar ze na één keer winst en één keer verlies tweede werden. In de round of 12 wonnen ze een spannende wedstrijd tegen de Poolse Ciezkowska/Lunio met 1-2 (32-30, 19-21 en 14-16). Vervolgens wonnen ze de kwartfinale in twee sets van Letland, waarna ze in de halve finale tegenover Kociolek/Lodej uit Polen stonden. Met 21-18 en 21-16 ging de overwinning naar het Poolse duo, dat zich daarmee voor de finale plaatste. Piersma en Bekhuis spelen om 13.00 uur de kleine finale tegen J. J. Zeng/Wang X. X. uit China.

Vijfde plek voor Sengers/Boehlé

Ook Mees Sengers en Dirk Boehlé namen deze week aan het toernooi in Polen. Het Nederlandse duo werd na één keer winst en één keer verlies tweede in hun poule en versloegen vervolgens in de round of 12 het Canadese duo MacNeil/Russell in twee sets. Gisteren strandde Sengers/Boehlé in de kwartfinale, waar het duo met 2-0 verloor van de Poolse Zdybek/Lewandowski. Daarmee eindigen de Nederlanders het toernooi op de vijfde plek.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Live

19.30 uur: Nederland - Duitsland (oefeninterland)

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×