Brons voor Varenhorst en Van de Velde in Brazilië

Brons voor Varenhorst en Van de Velde in Brazilië

Christiaan Varenhorst en Steven van de Velde hebben het 4-sterren toernooi in Itapema afgesloten met een derde plek. Ze speelden de kleine finale niet, Polen moest door een blessure opgeven. Joy Stubbe en Marleen van Iersel verloren in de strijd om het brons van Canada.

Voor Christiaan Varenhorst en Steven van de Velde eindigde de laatste dag van het 4-sterren toernooi in zonder te spelen. Ze hoefden niet in actie te komen in de kleine finale, de Polen Kantor en Losiak moesten opgeven door een blessure. 

Varenhorst en Van de Velde wonnen daardoor zonder te spelen het brons, een mooie afsluiting van een sterk toernooi van de heren van Beachvolleybal Team Nederland. Volgende week zijn ze in Utrecht te bewonderen tijdens de DELA Eredivisie Beach.

Vierde

Joy Stubbe en Marleen van Iersel moesten wel strijden om het brons. Ze speelden een extreem spannende wedstrijd tegen het Canadese team Bansley/Brandie. Ze verloren de eerste set met 21-19, maar vochten sterk terug in de tweede set die de Oranje dames met 17-21 wonnen. 

De derde set werd zenuwslopend spannend. Beide teams kwamen op matchpoint, uiteindelijk maakte Canada het af met 22-20. De wedstrijd duurde maar liefst 61 minuten. Helaas stonden Stubbe en Van Iersel met lege handen. Toch keken ze trots terug op een sterk toernooi.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×