De Rabobank en de Nevobo hebben maandagavond een bronzen SponsorRing gewonnen voor de VolleyBowl. De VolleyBowl, een gezonde maaltijd die wordt geserveerd in een halve volleybal, werd dit jaar geïntroduceerd bij verschillende grote volleybalevenementen om bezoekers en sporters een gezond alternatief te bieden voor reguliere evenementencatering.

Uitreiking SponsorRingen

Op maandag 26 november 2018 zijn voor de 19e keer de jaarlijkse SponsorRingen uitgereikt. De uitreiking van de SponsorRingen, dit jaar in het nieuwe Postillion Convention Centre in Amsterdam, wordt georganiseerd door de Stichting SponsorRingen in samenwerking met BBP Media. De presentatie was in handen van voormalig topschaatser Mark Tuitert.

De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland. De missie van de Stichting SponsorRingen is om door middel van het jaarlijks uitreiken van prijzen voor dé beste sponsorcases het vakgebied sponsoring in de breedte te promoten en professionaliteit in de branche te stimuleren.

Categorie Sport

In de categorie Sport ging het goud naar Samsung SmartSuit (shorttrack), het zilver naar ING Only Football (voetbal) en het brons naar Rabobank serveert de VolleyBowl (volleybal). Rabobank won goud in de categorieën Entertainment & Events en Maatschappij.

VolleyBowl: gezonde voeding voor sportliefhebbers

De VolleyBowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers. Uit een halve volleybal eet je een uitgekiende mix van lekkere, gezonde en plantaardige seizoensproducten, afkomstig van Nederlandse lokale bedrijven. Het recept voor de VolleyBowl is ontwikkeld door Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant in sportcentrum Papendal.

Lees alles over de VolleyBowl hier
Bekijk hier de volledige uitslag van de SponsorRingen 2018

Foto: v.l.n.r.: Robert Meeuwsen (BTN), Tom van Kuijk (Rabobank), Michel Everaert (Nevobo), Alexander Brouwer (BTN)

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×