Brouwer en Meeuwsen naar derde fase OKT

Brouwer en Meeuwsen naar derde fase OKT

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn op het OKT in China door naar de derde fase. Ze wonnen vanmorgen van Chili en wisten daardoor al dat ze zeker waren van de volgende ronde. Ze gaven dan ook op voor de strijd om poulewinst, want Meeuwsen was niet helemaal fit. Morgen spelen ze tegen Letland en Braziliƫ.

Brouwer en Meeuwsen kwamen vanmorgen in actie tegen de Chileense Grimalt-neven. Die hadden al verloren van Zwitserland en dus wisten de BTN-heren al dat ze bij een zege ook al zeker waren van een vervolg op het Olympisch Kwalificatie Toernooi.

De BTN-heren speelden een zeer sterke wedstrijd. Ze kwamen geen moment in de problemen en wonnen met 21-15 en 21-18 van de Chileense neven. Daarmee was ook plaatsing voor de derde fase van het OKT een feit. 

Meeuwsen was niet helemaal fit, hij had last van zij maag. Er werd daarom besloten de wedstrijd om de poulewinst tegen Zwitserland niet te spelen. Morgen strijden de BTN-heren verder.

Ze zijn in poule J ingedeeld met Letland, Braziliƫ en Noorwegen. Morgen spelen ze tegen Plavins/Tocs (Let) en de Brazilianen Andre en George. Zaterdag volgt de derde poulewedstrijd tegen Noorwegen.

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×