Brouwer en Meeuwsen weer vijfde in Moskou

Brouwer en Meeuwsen weer vijfde in Moskou

Op de FIVB World Tour in Moskou zijn Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen vijfde geworden, net als op het EK in Rusland. De heren van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) verloren in de kwartfinale van de Duitsers Wickler en Thole, de vicewereldkampioen. De andere Nederlandse teams werden eerder uitgeschakeld.

Brouwer en Meeuwsen wisten zaterdag in de achtste finale nog een mooie, sterke overwinning te boeken op de Polen Rudol en Szalankiewicz. Maar in de kwartfinale moesten ze weer hun meerdere erkennen in de vicewereldkampioen.

De jonge Duitsers Wickler en Thole werden door Brouwer na de kwartfinale al benoemd als 'onze nieuwe angstgegner'. In Moskou waren de Duitsers duidelijk te sterk, het werd 16-21 en 15-21. Brouwer en Meeuwsen moesten in Moskou dus weer genoegen nemen met de vijfde plek.

Christiaan Varenhorst en Steven van de Velde werden uitgeschakeld in de achtste finale, ze verloren van de Brazilianen Alison en Álvaro Filho. De Nederlandse damesteams gingen in Moskou ten onder in de tussenronde.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×