Afgelopen jaar heeft maar weer eens bewezen hoeveel werk vrijwilligers verzetten. Wie verdient er volgens jou de titel Clubheld van het Jaar? Nomineer hem of haar snel!

>De nominatie voor Clubheld van het Jaar is gesloten<

Afgelopen seizoen is er één om nooit te vergeten. Waar iedereen hoopvol van start ging in september met de competitie, gooide het coronavirus al snel roet in het eten. Iedere persconferentie zaten vele vrijwilligers klaar om de mogelijkheden die er wel waren te benutten. Was er ruimte om een training te organiseren? Dan zorgden zij ervoor! Was dit een tijdje niet mogelijk? Dan organiseerden zij leuke onlineactiviteiten, initieerden zij wandelingen met verenigingsleden of werd er een belronde georganiseerd, zolang er maar aandacht was én is voor elkaar. Kortom, er is veel gevraagd van alle vrijwilligers die volleyballend Nederland rijk is, maar ze deden het voor jou en voor de sport. Daarom verdienen zij om in het zonnetje gezet te worden. Wie is jouw ‘Clubheld van het Jaar’?

Nomineer jouw Clubheld van het Jaar!
Vanaf vandaag heb jij de mogelijkheid om jouw ‘Clubheld van het Jaar’ te nomineren. Vertel de Nevobo waarom hij of zij deze titel verdient en wellicht komt jouw vrijwilliger wel als winnaar uit de bus!

Dé prijzen!
Naast de titel ‘Clubheld van het Jaar’ zet de Nevobo de winnaar ook in het zonnetje met een leuk interview die binnenkort gepubliceerd zal worden. Maar dit is uiteraard nog niet alles. De winnaar ontvangt een mooie dinercheque, zodat hij of zij een lekker avondje kan genieten bij een restaurant naar keuze.

Ook de vereniging valt in de prijzen! Als dé vrijwilliger van jouw vereniging ervandoor gaat met de titel, krijgt jouw vereniging een jaarlang gratis toegang tot de vrijwilligersapp Taakie t.w.v. € 180.

Tijdslijnen
De nominatie is per vandaag, donderdag 10 juni, geopend en sluit op donderdag 24 juni. De juryleden nemen vervolgens enkele dagen de tijd om de nominaties te beoordelen en maken op maandag 28 juni bekend wie er in de top 3 geëindigd zijn.

Stemmen op de top 3!
Vanaf maandag 28 juni ligt het lot van de vrijwilliger in de handen van volleyballend Nederland. Op de Facebook-pagina van VolleybalNL opent de Nevobo namelijk dé poll ‘Clubheld van het Jaar’ waar iedereen aan kan deelnemen. Hoe weet je op wie je stemt? Op www.volleybal.nl worden de inzendingen van de top 3 gedeeld waarin iedereen kan nalezen waarom hij of zij het verdient om als winnaar uit de bus te komen. De poll sluit op maandag 5 juli om 12.00 uur waarna de winnaar bekend wordt gemaakt!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×