Het gaat spannend worden vanavond in de degradatiepoule van de eredivisie. VV Zaanstad kan zich vanavond veilig spelen op bezoek bij Vallei Volleybal Prins in Ede. Maar de thuisploeg zal er alles aan doen om dat te voorkomen. Geen van de drie ploegen is al veilig, er kan nog van alles gebeuren.

In Ede staan vanavond om 20.00 uur de koploper en de nummer twee van de degradatiepoule tegenover elkaar. Zaanstad is met zes punten de koploper, maar is zeker nog niet veilig. Vallei Volleybal Prins (VVP) kan de koppositie vanavond overnemen, als er voor eigen publiek met 3-0 of 3-1 gewonnen wordt.

VVP zal heel gretig zijn om voor eigen publiek goede zaken te doen, maar ook Zaanstad wil dolgraag winnen. De ploeg uit Koog ad Zaan heeft aan twee punten genoeg om zeker te zijn van handhaving, dat kan dus vanavond al gebeuren.

Na vanavond volgen er nog twee duels in de strijd tegen degradatie uit de eredivisie. Zaanstad ontvangt volgende week nog Inter Rijswijk en de allerlaatste wedstrijd volgt op 7 april in Rijswijk, daar komt VVP dan op bezoek. Gaat er vanavond al voor een deel een beslissing vallen? Of liggen ook na vanavond nog alle mogelijkheden open? Het wordt spannend in Ede, een kraker waar je bij wilt zijn!

Foto: Eric Visch

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn