Beachvolleyballers opgelet! Binnenkort worden er twee pilot indoor-beachvolleybaltoernooien georganiseerd. Op 3, 4 en 5 februari kan je in Sportcampus Zuiderpark (Den Haag) meedoen op Eredivisie- of Topdivisie-niveau. Ben jij van de partij?

Toernooiopzet
Om het toernooi zo eerlijk mogelijk te maken, worden de teams ingedeeld op basis van de ranking, net zoals tijdens het NBC-seizoen. Zo ontstaan er twee groepen: Eredivisie en Topdivisie. Het programma is als volgt:

Eredivisie Heren 3 & 5 februari
Eredivisie Dames 4 & 5 februari
Topdivisie Heren5 februari
Topdivisie Dames5 februari


In de Eredivisie-toernooien is plek voor zestien teams per gender. Deze teams worden onderverdeeld in vier poules van vier. Alle nummers één en twee stromen door naar de knock-out fase, die op zondag 5 februari plaatsvindt.

Op die zondag is er ook een Topdivisie-toernooi. Bij zowel de mannen als de vrouwen is er plek voor acht teams. Extra leuk: op de zondag wordt er voor alle deelnemers (Eredivisie en Topdivisie) een lunch verzorgd.

Pilot toernooien
De toernooien zijn onderdeel van een pilotproject om te kijken of er voldoende animo is. Om deze reden zijn er tijdens de toernooien geen ranking-punten te verdienen. Na afloop van de winterperiode zullen de toernooien geëvalueerd worden.

Inschrijven
Doe jij mee? Het inschrijven voor het toernooi gaat via de gebruikelijke procedure. Klik snel op de button hieronder en laat op 3, 4 of 5 februari zien wat je kan.

Foto: Pim Waslander

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn