En de teller staat op…. € 1717,-

En de teller staat op…. € 1717,-

Op 10 januari startte de moeder van Celeste en Fabian Plak de crowdfundingactie voor een Schoolplein14 voor de St. Barbaraschool in Tuitjenhorn. Bij elke aankoop van een ticket voor alle Oranje events dit jaar kunnen oranjefans een bedrag doneren om de oude basisschool van Celeste en Fabian te helpen aan een nieuw, sportief Schoolplein14. De oude club van Celeste en Fabian, de Boemel en de leerlingen van de school deden zelf onlangs ook een mooie duit in het crowdfundingzakje. Tijdens een speeldag van de miniteams vorige maand mochten de kinderen van de school koekjes en limonade verkopen. Bijna 100 zakjes met koekjes werden aan de man gebracht. Het bracht de teller van de actie op € 1717,-, bijna een kwart van de benodigde € 8.000,-.

Schoolplein14
Schoolplein14 is een initiatief van de Cruyff Foundation en heeft als doel alle leerlingen uit het basisonderwijs uit te dagen en te stimuleren om op het schoolplein met elkaar te spelen en te sporten. Met coatings worden lijnen en kleurvakken op het plein aangebracht, zoals een goal op de muur, een speelcirkel of een stukje atletiekbaan. Leerlingen mogen zelf meebeslissen over welke coatings er komen. In het nieuwe schooljaar moet het Schoolplein14 gereed zijn. Tot die tijd zullen ook de leerlingen van de St. Barbaraschool en de volleyballers van vereniging De Boemel zich inzetten om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. 

Ticketverkoop en doneren
Wie dit initiatief wil steunen, kan naast de donaties via de ticketverkoop voor alle internationale evenementen via Volleybal.nl/tickets ook rechtstreeks doneren via deze actiepagina.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×