We zijn live! Met ingang van vandaag heeft de Eredivisie volleybal een eigen platform waarop je alles over de hoogste nationale volleybalcompetitie van Nederland kunt vinden.

Het platform is dé online plaats waar je moet zijn als je iets over de Eredivisie wilt weten. Onder meer het programma, de standen, info over tickets en diverse andere informatie vind je vanaf nu op www.volleybal.nl/eredivisie. De komende weken worden tevens statistieken en live scores aan het platform toegevoegd. Ook een flinke dosis nieuwsberichten, waarmee je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen in de Eredivisie én waarmee je de teams, spelers, trainers en fans beter leert kennen, ontbreken niet.

 De Eredivisie kent sinds dit seizoen ook een eigen herkenbare logo en huisstijl. Het logo en de huisstijl vind je terug op het nieuwe Eredivisieplatform, maar ook in vele andere uitingen, zoals op wedstrijdposters, in video’s en in de court lay-out. Voor de herencompetitie is blauw de hoofdkleur, voor de dames magenta (roze). Het platform en de huisstijl komen voort uit de gezamenlijke ambities van de Eredivisieorganisaties en de Nevobo. Met het strategische plan Eredivisie 2016+ werken alle betrokken organisaties op verschillende thema’s aan een professionaliseringsslag voor de Eredivisie. De uitstraling en zichtbaarheid van de Eredivisie is één van de pijlers van dit plan. De komende periode volgen diverse uitbreidingen aan het platform én andere communicatieve ontwikkelingen om de Eredivisie nóg aantrekkelijker te maken voor fans, media en sponsoren.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn