Eredivisiepodcast 2: Jelle Hilarius bezig aan laatste kunstje bij Active Living Orion

Eredivisiepodcast 2: Jelle Hilarius bezig aan laatste kunstje bij Active Living Orion

Wie zijn de favorieten in de kampioenspoules? Welke teams krijgen het lastig in de degradatiestrijd? En welke spelers zijn de smaakmakers in de Eredivisie? Arjan Taaij (SAMEN.Lycurgus), Siska Hoekstra (Regio Zwolle Volleybal), Henriëtte ter Steege (VC Sneek) en Jelle Hilarius (Active Living Orion) analyseren hun bevindingen uit de reguliere competities en de bekerfinales en blikken vooruit naar de kampioenspoules en de play-off finales. Luister hieronder naar de tweede Eredivisiepodcast van het seizoen 2019-2020!

De eerste prijs is binnen voor SAMEN.Lycurgus. Voor trainer-coach Arjan Taaij was het nog geen reden om tot diep in de nacht de stad in te gaan. Maar blij is hij wel. Siska Hoekstra, speelster van Regio Zwolle Volleybal is ook blij omdat ze zich met haar ploeg plaatste voor de kampioenspoule, al schaamt ze zich wel een beetje voor de manier waarop. In die kampioenspoule komt ze VC Sneek tegen waar trainster Henriëtte ter Steege bezig is aan haar laatste maanden als hoofdtrainer.

Over laatste weken gesproken… Jelle Hilarius van Active Living Orion gaat een hele bijzondere periode in. Hij maakt in deze podcast bekend na dit seizoen te stoppen met topvolleybal. Zal het hem lukken om afscheid te nemen met een landstitel?

Het is allemaal te beluisteren in de tweede Eredivisiepodcast van het seizoen 2019-2020. Een mooi gesprek over welke teams in vorm zijn, wie de finale gaan spelen en welke spelers en speelsters opvallen in de Eredivisie tot nu toe.

Luister hieronder snel naar de eerste Eredivisiepodcast of zoek ‘m op je favorieten podcastapp, zoals Spotify!

Podcast 2 alle deelnemers nieuw website formaat wit 2

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×