De wedstrijden van de TeamNL Volleybaldames tegen België en Italië zijn al enige tijd uitverkocht. Met de ervaringen van de eerste wedstrijden op het Main Court in GelreDome heeft de organisatie ruimte gevonden om de capaciteit op de tribunes uit te breiden. Dit betekent dat er per direct enkele honderden tickets beschikbaar zijn in de ticketshop voor de twee sleutelduels in de eerste poulefase.

Nederland, Italië en België strijden om de hoogste posities in Poule A. De rangschikking en behaalde punten in deze poule zijn voor de teams belangrijk voor het vervolg in het toernooi. Hoe beter de score in de eerste poulefase, hoe groter de kans om ook de tweede poulefase (in Rotterdam Ahoy) te overleven.

Met de uitbreiding stijgt de capaciteit van het Main Court in GelreDome naar circa 10.000 stoelen. Wil jij bij de ontknoping van de poulefase van Oranje zijn? Twijfel niet en bestel snel jouw kaarten:

Tickets Nederland - België (vrijdag 30 september 20.00 uur)

Tickets Nederland - Italië (zondag 2 oktober 16.00uur)

Vanavond: Nederland - Puerto Rico

Kan je niet wachten tot vrijdag en zondag? Ook voor de wedstrijd Nederland - Puerto Rico van vanavond 20.00 uur zijn nog kaarten beschikbaar. Deze bestel je hier!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×