CMV-, C-, B- en A-jeugd maakt zich op voor dé finales van de Volleybaldirect Open (NOJK) aanstaande zaterdag in Valkenswaard, Gennep, Panningen, Bergen en Meijel.

De finales van het grootste jeugdkampioenschap van Nederland bereiken is al een prestatie, maar als je eenmaal bij die laatste acht zit, ga je komende zaterdag voor dat ultieme doel: de titel Nederlands kampioen. Met nog een paar dagen te gaan maken de finalisten en hun fans zich op voor de finales van de Volleybaldirect Open 2021-2022. 

Zuid-Nederland het strijdtoneel
64 Teams treden aanstaande zaterdag aan voor de ontknoping van het belangrijkste en leukste jeugdkampioenschap van het land. Maar waar vind je de finalisten?

  • De jongste categorie, CMV, speelt haar finalewedstrijden in de Asseldonk in Bergen.
  • De C-jeugd meldt zich zaterdag in de Piushof in Panningen.
  • De B-finalisten reizen af naar de Wedert in Valkenswaard.
  • De A-jeugd strijdt in De Körref in Meijel
  • De extra categorie meiden en jongens A+ gaan de strijd aan in de Pica Mare 1 en 2 in Gennep.

Kom kijken! 
Wie de talentvolle jeugd in actie wil zien, kan komen kijken; de toegang is in alle hallen gratis. Mocht je niet in de gelegenheid zijn af te reizen naar een van de finalehallen en toch de finales van de A-jeugd willen aanschouwen, dan heb je geluk. Via de livestream zijn enkele wedstrijden te volgen in de Körref in Meijel. Check hiervoor aanstaande zaterdag Volleybal.nl.

WK Volleybal Vrouwen Trophy Tour
Het WK Volleybal Vrouwen 2022 vindt in september voor de eerste keer plaats in Nederland. In aanloop naar dit bijzondere toernooi trekt de enige echte beker door het land. Zo is de beker op zaterdag 21 mei ook te zien in sporthal de Piushof in Panningen waar de jongens en meiden C strijden om de titel Nederlands jeugdkampioen! Wil jij met de echte beker op de foto? Dan zien we je graag in Panningen!

Finalisten
Met maar liefst acht finaleteams zijn SV Dynamo uit Apeldoorn en Sudosa-Desto uit Assen de hofleveranciers van de finales, maar ook Sliedrecht Sport en Dros-Alterno maken indruk met ieder zes teams in de eindstrijd. Met de goede prestaties tot nu toe, maken deze clubs nog kans op de prijs voor de best presterende vereniging overall, namelijk de Jaap van Kasteel trofee. 

Je zou bijna denken dat vooral de grote clubs het goed doen in de Volleybaldirect Open, maar ook de kleinere verenigingen leveren finalisten. De CMV jongens van EVV uit Elburg bijvoorbeeld, of Trivos meisjes CMV uit Wijchen. Zij mengen zich ook in de strijd om het kampioenschap van de Volleybaldirect Open. 

Op naar de finales van de Volleybaldirect Open 2021-2022, op naar acht nieuwe Nederlandse jeugdkampioenen!  

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn