Afgelopen zaterdag streden bijna 250 jeugdteams op het Volleybaldirect Open (NOJK) om een plek in de finale op zaterdag 30 maart. SV Dynamo uit Apeldoorn en Sliedrecht Sport wisten de meeste finaleplekken te bemachtigen, met respectievelijk 7 en 6 teams in de eindronde.

Afgelopen zaterdag was het zover; de halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK). Bijna 250 teams, verspreid over 24 locaties door het hele land, deden er alles aan om een plek te bemachtigen voor de finale op zaterdag 30 maart. SV Dynamo uit Apeldoorn wist zich met 7 teams te plaatsen voor de finale. Sliedrecht Sport is met 6 teams vertegenwoordigd in de eindronde. Zowel Dros-Alterno uit Apeldoorn als Sudosa-Desto uit Assen nemen met 5 teams deel aan de finale. Geen enkele vereniging is vertegenwoordigd in alle jongens- of meisjescategorieën.

Op alle locaties werden de wedstrijden op een sportieve wijze gespeeld. De organisatie vanuit de organiserende verenigingen verliep uitstekend, met aanwezige officials op alle locaties. Dankzij de toewijding van talloze vrijwilligers kunnen we terugkijken op een succesvolle halve finale van de Volleybaldirect Open!

De finales worden gespeeld op 30 maart aanstaande gespeeld in de onderstaande hallen (o.v.b.) In de laatste kolom staat welke categorie in welke hal zal gaan spelen.

Hal

Adres

Categorie

Omnisport Apeldoorn

De Voorwaarts 59, 7321 MA Apeldoorn

A+

Sportcentrum Arcus

Campuslaan 14, 6602 HX Wijchen

A

SaZa Topsporthal

Sportweg 1, 7006 GJ Doetinchem

B

De Scheg

Piet van Donkplein 1, 7422 LW Deventer

C

Binnenkort volgt ook het wedstrijdprogramma. Bekijk hier de finalisten van de Volleybaldirect open 2023-2024. Op korte termijn zal op de site meer informatie volgen over de finaledag 30 maart 2024

Veel succes met de voorbereidingen voor de finale!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn